gravelroutedatabase logo
featured picture featured picture mobile

Over

Mijn naam is Kristof Van Cleemput, en ik ben een enthousiaste offroad fietser van 40 jaar oud. In 2012 heb ik MTBRouteDatabase.be opgericht, een website die zich richt op mountainbikeroutes. Nu, tien jaar later, ben ik verheugd om mijn nieuwste project, GravelRouteDatabase.be, te presenteren, een platform voor gravelroutes.

Mijn passie voor offroad fietsen begon in mijn jeugd toen ik talloze uren doorbracht in de bossen van het Bloso-domein van Hofstade en de omliggende gebieden op mijn allereerste mountainbike, een Trek AL4000.

In 2008 nam ik mijn eerste high-end mountainbike in bezit, een Trek Fuel Ex. Vanaf dat moment begon ik me te richten op zowel officieel uitgezette mountainbikeroutes als op zelfgemaakte GPS-routes, altijd op zoek naar avontuur, adrenaline, technische uitdagingen en de schoonheid van de natuur.

gravel blog themabeeld

Met GravelRouteDatabase.be breid ik mijn passie uit naar de wereld van gravelroutes. Deze nieuwe website is een platform waar gravelrijders avontuurlijke paden kunnen ontdekken en ervaringen kunnen delen. Mijn doel is om de gravelgemeenschap te verenigen, zowel beginners als ervaren rijders, en hen te voorzien van de beste informatie over routes, beoordelingen en inspiratie voor hun toekomstige avonturen.

Ik nodig jullie van harte uit om GravelRouteDatabase.be te verkennen, nieuwe routes te ontdekken en je eigen verhalen te delen. Samen kunnen we deze opwindende tak van het offroad fietsen verder verkennen en laten groeien.

Fiets met passie, ontdek met enthousiasme, en laten we samen de wereld van gravelroutes verkennen!

featured picture